CHANGE COREO
CHANGE COREO
CHANGE COREO
CHANGE COREO
CHANGE COREO
CHANGE COREO
CHANGE COREO
CHANGE COREO
CHANGE COREO
CHANGE COREO
Wechsel Tents

CHANGE COREO

Č. artiklu 10050865
|

1 Hodnocení

NPC 2 515,99 Kč 2
2 215,03 Kč 1
Popis

CHANGE COREO

KOMFORTNÍ A BEZPEČNÁ NAFUKOVACÍ MATRACE PRO KEMPOVÁNÍ A TREKKING

Systém dvojité vzduchové komory nafukovací matrace COREO nabízí extra komfort a extra ochranu. V případě úniku vzduchu je jedna vzduchová komora zachována jako bezpečnostní rezerva. Nafukovací matrace COREO se skládá z bodově svařované konstrukce vzájemně propojených komor. Rozložení vzduchu se přizpůsobuje tvaru těla a zajišťuje vyváženou polohu při ležení.

Tuhost matrace lze individuálně nastavit, např. tvrdší na spodní straně a měkčí na horní straně. Množství malých vzduchových polštářů vyrovnává i větší nerovnosti podlahy a díky výšce matrace 7,5 cm a šířce 62 cm nabízí vysoký komfort spánku. Nabízí lidem spícím na zádech dostatek prostoru pro pohodlné opření rukou po stranách.

Vrchní a spodní materiál je vyroben z robustního 40D Rip Stop nylonu s TPU zátěrem. Nafukovací matrace je vybavena třemi kombinovanými ventily, které zahrnují vstupní a výstupní ventil. Jeden ventil je umístěn na horní straně a jeden na spodní straně matrace. Polštář má samostatný kombinovaný ventil. V neposlední řadě slouží sbalený vak také jako vak na pumpičku. Díky této chytré funkci je používání nafukovací matrace COREO bezkonkurenčně snadné.

  • Rozměry (d x š x v): 195 x 62 x 7,5 cm
  • Hmotnost: 0,960 kg
  • Rozměry balení: 27 x 10 cm

Dokumenty
Hodnocení (1)
Všechny varianty
Máš ještě otázky?

Máte obecný dotaz, dotaz ke své objednávce, chceš vznést kritiku nebo nám jen sdělit svůj názor? Jsme rádi, že jsme tu pro tebe.

Osobní data

Mám otázku..

Zvolte možnost

Vyber možnost kontaktu

Zvolte možnost

Nastavené období je neplatné. Oprav prosím časy.

Hodiny

Hodiny

Odesláním formuláře souhlasíš se zpracováním svých osobních údajů v souladu s našimi zásadami ochrany osobních údajů.

Doprava zdarma od 5000 Kč
Právo na vrácení 2 roky
Rychlejší odeslání
Vrácení zdarma
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar